סיוע לקשיש בודד אחרי ניתוח לב

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

07/12/2022 | 21:08 | מאת: אלקס

ד"ר שלום לך אבא שלי בן 81 אחרי החלפת מסתם אלמן ולבד בית, עד הניתוח היה מתפקד ועצמאי ומאותו ניתוח חושש לתפקד-ובצדק עכשיו בשלבי התאוששות ואנו חוששים ממקרה חירום בשל הניתוח והחולשה המלווה. האם יש זכויות בגילו שאפשר לקבל מהמוסד לביטוח לאומי או שאין קשר וסיוע גם כספי לא נכלל לקבוצת גילו במצבו ?? תודה רבה מראש בברכה

אולי יש לו זכויות תלוי בהרבה גורמים. מציע שנשוחח בטלפון או שתשלח לי מייל [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח