אחוזי נכות-בעיות נפשיות.

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

05/11/2022 | 20:24 | מאת: נעמה

שלום, רציתי לשאול... אני בת 24 עובדת 5 ימים בשבוע יש לי בעיות קשב וריכוז שהקשו עלי מאוד בלימודים בנוסף היתה לי הפרעת אכילה לפני כשנה פסיכיאטר איבחן אצלי הפרעה דו קוטבית ואני מטופלת תרופתית וגם מטופלת אצל פסיכולוג שעולה לי המון כסף, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: יש לי סיכוי לקבל קצבת נכון מביטוח לאומי? כי אני כן מתפקדת ועובדת אבל אני מטופלת תרופתית בלמיקטל ועוד... וגם שיש לי המון הוצאות כל חודש על הטיפול והתרופות והמעקבים אצל פסיכיאטר כמה אחוזי נכות אני יכולה לקבל? והאם יש לי אפשרות לקבל אפילו שאני עובדת? וגם איך התהליך מתבצע ? תודה רבה מראש נעמה

אין מספיק מידע במסר ששלחת על מנת לתת תשובה. תוכלי לפנות אליי במייל להעביר יותר חומר רופואי ואוכל לסייע לך [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח