פציעה באימון איגרוף עם נזק רציני - מה הזכויות שלי?

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

09/10/2022 | 14:56 | מאת: לוחם

התאמנתי פעם במכון , והגיע במסגרת אירוע שנערך בתוך המכון אוטוריטה בתחום , במהלך השיעור הוא נתן לנו חבצע טכניקות והתחלקנו לזוגות. אותו אוטוריטה , ניגש אלי וטען שאני מבצע את הטכניקה בצורה שגויה ואמר לי לעשות אותה בצורה שונה , הוא עמד ופיקח עלי מספר פעמים ועדיין זה לא עבד. בניסיון האחרון לבצע את אותו המהלך , בו הוא תידרך אותי כיצד לבצע החלקתי על המזרון ונחתתי בכל העוצמה על הכתף , איבדתי תחושה מאותה כתף עד איזור היד לכמה דקות , ואחר מכן הרגשתי נימלול. אותו אוטוריטה צעק עלי , ואמר שככה לומדים בעוד אני נאנק מכאבים ושוכב על הריצפה וכשקמתי התעלם ממני בעוד השיעור ממשיך כאילו לא קרה כלום. מרגע שקמתי על הרגליים הרגשתי כאבי תופת בכתף שבועיים שאני רק צורח מכאבים. עשיתי בדיקת רנטגן ואיבחנו אצלי פריקה של הבריח הלטרלי של הכתף. עדכנתי את המאמן שלי שראה את כל הנפילה ( זה קרה בתוך המכון שהוא הבעלים שלו) בהודעה , אך "זכיתי" בהתעלמות ממנו. עברה שנה מאז , ואני מרגיש בכל רגע את הכאבים האלה , החיים שלי לא אותו הדבר. אני מוגבל בתנועה ועוד בספורט בו עסקתי. לא הלכתי לביטוח לאומי וחא טיפלתי חוץ מהערכת מצב מרופא. מה אני אמור לעשות ומה הזכויות שלי במצב שכזה?

עלמנת להתייחס ברצינות אני חייב לראות חומר רפואי. שלח לי למייל סיכום רפואי ונדבר [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח