כפל ביטוחים

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

01/08/2010 | 16:44 | מאת: כפולה

האם ניתן לתבוע את ביטוח לאומי , ביטוח מנהלים וגם קרן פנסיה בעבור אותה תקופה של אובדן כושר עבודה? על פי מה שהבנתי נראה שלא אבל זה לא הוגן משום שביטוח לאומי או כל חברת ביטוח יחזירו לי הרי לא את כל הסכום אותו הייתי מרויחה אילו הייתי בריאה, דווקא בתקופה בה יש לי הוצאות נוספות עקב טיפולים רפואיים וכ ולכן על פניו הגיוני אם הייתי יכולה לתבוע שני גופים או יותר לפחות עד כיסוי של 100 אחוז ולא 75 אחוז או פחות מהשכר שלי.

צריך לראות את הפוליסה יש פוליסות שלא מתקזוזות מול הביטוח הלאומי

מנהלי פורום תביעות ביטוח