קביעת סטטוס רפואי ומיצוי זכויות

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

28/01/2022 | 01:24 | מאת: דביר

לכבוד: עו"ד ד"ר פרישמן אודי . שלום רב תחילה - תודה על הפורום והאפשרות לפניה. באותה נשימה - מתנצל על אריכות הפניה. - ד"ר בקשתי. לאחר 10 חודשים 8 ביופסיות 33 בדיקות והדמיות התקבלה תמונה, יש ממצא ונתנה אבחנה : CTCL- Cutaneous T cell lymphoma לימפומה עורית מסוג -T המחלה מפושטת ומפוזרת עלכל שטח עור הגוף מציג מיקוזיס פונגואידס mycosis fungoides מחלה שבשל שגשוג לימפוציטים מסוג -T אשר איבדו את מנגנון הבקרה התקין בעור ומתבטא בשלל תופעות תגובות ותסמינים עוריים קשים. - לעו"ד ד"ר. מבקש לשאול- בגין אבחנת המחלה הנ"ל מה הסטטוס הרפואי שלפיו ביטוח לאומי תשקול ותקבע את גמלת קצבת הנכות : 1. מחלת עור . 2. מחלה סרטנית מקבוצת המחלות הממאירה? - *האם הביטוח לאומי קובע, כותב ומדגיש בהחלטתו בוועדה בהסתמך על חומר רפואי והתרשמות המצב הגופני את דרגת החומרה, הרמה של הממאירות : כרונית קלה, בינונית , איטית..זוחלת או שלא חייבים לציין ועלי לדאוג שיעשה כן ? - ד"ר. מניסיונך. האם לאור האבחנה של לימפומה עורית מסוג-T והמצב שלי שמתבטא בעור אדום בוער, יובש קשה וקשקשת מפושטת , נגעים מלווים בכאבים ופגיעה בגמישות עור הגוף, יותר כאבים מהתחתונים ומטה רגליים וכפות רגליים, קושי בכיפוף הברך. קדמת הברך ובחלק האחורי של הברך יש הגבלה וקושי בתנועה. יש סיכוי לאפשרות שבעזרת משרדך והסיוע שלך לעבור בדיקת ניידות לגמלת ניידות או שיש רק סיכוי בנסיבות הרפואיות שלי לקבל תו נכה (ללא גמלת ניידות) מאחר ובמצבי אין התאמה לרשימת הליקויים במשרד הבריאות ? - בתודה מראש בכבוד רב

שלח לי סיכום רפואי למייל שלי ואנסה לתת לךתשובת לשאלות ששאלת. [email protected]

צריך יותר מידע תוכל לשkוח מייל [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח