עבודה במשמרות בהריון

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

19/08/2021 | 16:07 | מאת: אור

י אני עובדת כבר מיולי 2019 בעבודתי. אני כרגע בהריון חודש שביעי ועדיין עובדת אבל המנהלת התחילה לעשות לי בעיות על כך שאני מוכנה לתת משמרת אחת בלבד של ערב 16-22 בגלל שבערב הכאבי גב מתגברים לי ויותר קשה לי לעבוד. ההנהלה שלחו לי מכתב שבו הם רושמים שהם לא מקבלים את העובדה שאני מוכנה לתת רק משמרת אחת של ערב למרות שאני בהריון ואני חייבת לתת להם מינימום של 2 משמרות ערב בשבוע. אשמח לעזרה מה ניתן לעשות האם יש אפשרות להוציא דרך רופא נשים הגבלה לעבוד במשרת בוקר? אני לא רוצה להתפטר כדי שאקבל את כל מה שמגיע לי. תודה.

תתיעצי עם עורך דין עוסק בדיני עבודה בטוח שאסור לך להתפטר יכול להיות שמכתב מהגינקולוג יכול לסייע במקרה שלך

מסמך רפואי מנומק מרופא נשים בטוח יעזור

מנהלי פורום תביעות ביטוח