גביית תשלומים ללא ביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

22/06/2010 | 11:59 | מאת: מבטחי

עבדתי בחברה מסויימת אותה עזבתי ונגבו ממני דמי ביטוח לאורך כל התקופה וחייתי תחת הרושם שאני מבוטחת. כעת מסתבר לי שלא כן. סוכן הביטוח שלא עובד כבר עןם אותה חברה טוען כי טלפן אלי בשיום האחרון עבודתי על מנת לבקש ממני מסמכים רפואיים מ"על מנת להשלים את הטיפול" ולא שלחתי לו ולכן אינני מבוטחת הוא מוכן להחזיר את הכספים של הביטוח אבל אם קרה משהו במהלך התקופה הזו איני מבוטחת עליו. השאלה שלי היא: האם יתכן כדבר הזה? קניתי שירות, שילמתי עליו חודשים בידיעה שאני מבוטחת והשירות לא סופק לי.

האם חל שינוי במצבך הרפואי עם התקופה?

22/06/2010 | 21:34 | מאת: מבטחי

לא משהו גדול. אני אמורה לעבור טיפול שיניים וכ לא משהו שנשאר למה אתה שואל?

מנהלי פורום תביעות ביטוח