סיכום מחלה מול סיכום אשפוז

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

20/09/2018 | 15:44 | מאת: תמר

תבענו חברת ביטוח על אשפוז חד יומי בחול בגין פציעה ברגל שדרשה 24 תפרים. הגשנו את כל המסמכים שיש להגיש וכעת "דחתה" חברת הביטוח כי לא הגשנו סיכום אשפוז. הגשנו סיכום מחלה ( מכתב מפורט מאוד מבית החולים שמסביר היטב את הפציעה והטיפול בכל מקרה לא היה אשפוז) האין זה אותו המסמך? איך עלי להמשיך מול חברת הביטוח?

סיבת הדחיה נראית לי מוזרה מאוד. מבלי להכיר את הפרטים ממליץ להתווכח עם החברה בסוף הם ישלמו. הסיבה שא מציינת לא מספקת על מנת לדחות את התביעה

מנהלי פורום תביעות ביטוח