האם לשלם אובדן כושר עבודה?

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

17/05/2010 | 22:13 | מאת: רחל

שלום, אני בת 61 וביולי האחרון פיטרו אותי מהעבודה. כרגע הפנסיה שלי בביטוח מנהלים נימצאת במצב של "ריסק זמני" עד לאוגוסט הקרוב, ואני משלמת 300 שח לחודש, על מנת לשמור על זכויות אובדן כושר העבודה שבפוליסה . באוגוסט, כשיגמר הריסק הזמני, אצטרך לשלם גם את ה- 300 ש"ח לחודש לאובדן כושר עבודה, וגם אצטרך להפריש סכום לתוכנית עצמה. אציין כי אני לא עובדת עכשיו. האם להמשיך להפריש כסף לביטוח אובדן כושר עבודה? האם זה כדאי עבורי? כי מדובר בהרבה מאוד כסף לחודש. תודה מראש רוחי

פוליסה לא.כ.ע היא פוליסה חשובה מאוד בעיקר בגילאים מתקדמים אני מציע לך להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך בכל אופן תפיסת העולם שלי היא להיות מבוטח בביטוח טוב עבור כל סיכון עתידי אפשרי

מנהלי פורום תביעות ביטוח