החזר הוצאות מחברת ביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

22/02/2017 | 21:32 | מאת: יוסי

הייתי אצל רופא פרטי ורשם לי בדיקה לביצוע. רק יום למחרת כשביררתי לגבי הפרוצדורה התברר שחברת הביטוח יש לה טופס שאמור למלא הרופא המקצועי עם הפרטים, המחלה והאבחנה. יש לי כרגע קצת בעיה להשיג את הרופא. האם לא מספיק אישור ממנו עם כל הפרטים וההמלצה הרפואית והחותמת שלו? האם חברת ביטוח יכולה לחייב שירשום על הטופס שלה? יש התייחסות לזה בחוק או בהוראות המפקח על הביטוח?

שאלה טובה. אין התייחסות ברורה בחוק לגבי סוג הטופס שעליו יש להחתים את הרופא אבל ברור שצריך מכתב הפניה מסודר לרופא אם תתן לי יותר פרטים אשמח לסייע לך

מנהלי פורום תביעות ביטוח