תביעת פיצויי תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

25/04/2010 | 11:37 | מאת: עופר ניב

לפני כשנה שברתי את ידי בשמאלית והאולנה קובעה בברזל באמצעיתה , השבר נצפה כבר פעמיים כלא מחובר בפעם השנייה לאחר טיפול תלת חדשי עם מכשיר מלמק לפי הוראת האורטופד , בניתוח הראשון עברתי טראומה גדולה כשריאותי הוצפו בנוזלים והורדמתי ליומיים נוספים בגין כך ההתאוששות הייתה לא קלה ריאתית גם , ההמלצה היא לערוך ניתוח נוסף עם שתל עצם? אחוזי ההצלחה בהחלט גורמים לפקפוק יחד עם מה שקרה בעבר האם בכלל להסתבך כעת בניתוח נוסף? ואם לא האם הדבר יכול להיות לרועץ בתביעה מול חברת הביטוח ? בתודה עופר ניב , לשעבר חברך לשכבה בבה"ס שימעוני בגבעתיים

הי עופר אני לא לגמרי מבין את השאלה תתקשר אלי לנייד 050-5243265 ונדבר

מנהלי פורום תביעות ביטוח