נחירות והתעוררות ,,,

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

31/05/2010 | 01:59 | מאת: שרונה

בעלי בגיל 61 , הוא ישן לאורך הלילה בהפסקות, כלומר ישן ברצף רבע שעה, ואז מתעורר לאחר נחירה חזקה בעוצמה רבה , זו נחירה חזקה שחוזרת על עצמה כול רבע שעה בערך,ומעירה אותו מהשינה. לאחר שנשלח למעבדת -שינה ,הציעו לו על מכשיר ספאפ , אך הוא לא מעוניין לנסות וטוען שזה מכשיר מגושם מדי בשבילו. השאלה שלי , אם יש מכשיר אחר שפחות מגושם, ושיכול לעזור לו במניעת ההתעוררות מהשינה???. (הוא מתעורר כאמור,כול רבע שעה מנחירה חזקה,ואין לו שינה איכותית,ומאוד מאוד קשה לו עם מצב העייפות הזה,במהלך כול היום).

31/05/2010 | 07:11 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום שרונה, לגבי בעלך בגיל 61 , הוא ישן לאורך הלילה בהפסקות, כלומר ישן ברצף רבע שעה, ואז מתעורר לאחר נחירה חזקה בעוצמה רבה , לפי תאורך יש הפסקות נשימה בשינה. לאחר שנשלח למעבדת -שינה ,הציעו לו מסיכה, אך הוא לא מעוניין לנסות וטוען שזה מכשיר מגושם מדי בשבילו. יש מכשירים עדינים אך בכל מקרה זוהי מסיכה שצריך לשון איתה. אם אינו רוצה מסיכה, לבדוק ענין של התקן דנטלי או טיפול בחיך בCOBLATION אפשר לבדוק אפשרות של התקן מחברת NEXENSE בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה