הילד שלי נוחר

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

16/08/2009 | 12:21 | מאת: גני

שלום הילד שלי בן 4 נוחר וזה מאז שנולד. האמת שהרעשים שהוא עושה יותר דומים לנשימה ממש חזקה אני דואגת נורא ומסרבת להוריד לו את השקדים תודה

13/09/2009 | 13:10 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

לגני שלום רב, יש לדאוג שהילד יבדק ע"י רופא אף אוזן גרון האם יש לו שקד שלישי מוגדל? האם יש לו שקדים מוגדלים? האם יש לו דום נשימה בשינה? אם יש ממצאים חיוביים ניתן לשקול טיפול ולא תמיד צריך לכרות את השקדים ולעיתים ניתן גם לבצע כריתה חלקית של השקדים!! בברכה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה