בדיקה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

13/03/2010 | 09:50 | מאת: יב

בוקר טוב לכם לפני כמה ימים אני עשיתי בדיקת שינה במעבדת שינה רופא יצר איתי קשר הוא אמר שאני חייב לרדת במשקל מכיבן שאני מיתעורר כמה פעמיים בלילה וגם הפסקות נשימה אבל אני לא מרגיש כך ואני לא בטוח האם בדיקה היא יעילה מכיבן באותה בדיקה לא הרגשתי בנוח לישון שם האם זה באמת אוביקטיבי ואני עכשיו נימצא במערכת אם העצמי הרבה בילבול ויש הרבה בחיים ויש הרבה חלומות סיוטים

13/03/2010 | 13:11 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

בדיקת מעבדת שינה היא רק מרכיב אחד מהערכת הנבדר הסובל מנחירות והפסקות נשימה בשינה בנוסף יש מקום לבדיקת אף אוזן גרון יסודית ואז החלטה איזה טיפולים כדאי לעשות בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה