הרדמה כאשר יש דום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/09/2016 | 00:41 | מאת: מיכאלה

בת 47 סובלת מדום נשימה בדרגה גבוהה מטופלת היטב בסיפאפ .צריכה לעבור קולונוסקופיה בקרוב רציתי לדעת האם לאור בעיית הדום נשימה עדיף לי לעשות את הבדיקה בטשטוש או בהרדמה מלאה עם פרופופול.האם זה מסוכן לי ? סובלת גם מסכרת קלה ומאןזנת

שלום, את סובלת מדום נשימה בדרגה גבוהה ומטופלת היטב בסיפאפ . צריכה לעבור קולונוסקופיה בקרוב. את הבדיקה עושים בד"כ בטשטוש אך יש להודיע לרופאים כי צריכים לנטר אותך. גם בהרדמה מלאה זה ניתן עם צורך שהמרדים יעודכן שיש לך דום נשימה. אם נערכים בהתאם ניתן לעבור הפעולה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה