נחירות חזקות בלילה ומה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/09/2016 | 14:57 | מאת: נועם

שלום רב פרופ' ברוורמן, אני נוחרת בשינה ולא בצורה קלה.נחירות חזקות. בן זוגי ואני לא יכולים לישון אפילו באותו חדר והדבר פוגע מאוד במערכת היחסים. הייתי במעבדת שינה אך עדיין אין תשובות. אודה באם תוכל להמליץ על פתרון שיכול לעזור לבעיה ואו לפתור אותה. תודה

שלום , את נוחרת בשינה בצורה חזקה. אתם לא יכולים לישון אפילו באותו חדר והדבר פוגע מאוד במערכת היחסים. צריך לראות מה התוצאה של מעבדת שינה בנוסף דרושה בדיקת א א גרון ויתכן גם בדיקת SLEEP ENDOSCOPY בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה