טיפול בלייזר לדום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

07/03/2016 | 17:06 | מאת: שלמה

אני סובל מדום נשימה בשינה וישן עם CPAP. קראתי באתר על טיפול לייזר לדום נשימה ומבקש לדעת פרטים מה אחוזי ההצלחה של הטיפול? האם הטיפול מרפא את הבעיה או שתיתכן חזרת המצב לקדמותו? האם ניתן לעבור את הטיפול במסגרת סל הבריאות של קופת החולים.

שלום, אתה סובל מדום נשימה בשינה וישן עם CPAP. היום לייזר פחות פופולרי. יותר מקובל טיפול בקובלציה. שיעור ההצלחה תלוי בממצאי SLEEP ENDOSCOPY שמבוצע קודם לכן. לעיתים הטיפול מרפא את הבעיה והבעיה נפתרת ולעיתים תיתכן חזרת הבעיה או פתרון חלקי לבעיה. ניתן לעבור את הטיפול במסגרת סל הבריאות של קופת החולים\ מושלם. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה