אבצס בשקדים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/12/2015 | 20:24 | מאת: יוסף

ערב טוב דוקטור הלכתי לרופא א-א-ג וראה שיש לי אבצס בשקד השמאלי אני מגרגר במי מלח ועוזר לי לנקות הרופא ממליץ לכרות לי שני השקדים ואני מפחד לוקח אוגמנטין כבר שבועיים יש שיפור אבל הרופא מתעקש על ניתוח נא לתת לי המלצה תודה

שלום, מצאו לך אבצס בשקד השמאלי. הרופא ממליץ לכרות את השקדים. בד"כ אחרי 2 ארועים של אבצס פריטונסילרי ממליצים על כריתת שקדים. ממליצים על כך גם אם יש דלקות שקדים חוזרות. ההחלטה היא קלינית ולאחר בדיקת הרופא. אם יש לך השגות על ההחלטה ניתן להתייעץ גם עם רופא נוסף. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה