דום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/11/2015 | 08:32 | מאת: נף

שלום רב לרופא , בן 54 . לחץ דם גבולי , משקל עודף . בבדקת שינה - הפסקות נשימה בצפיפות - 29.8 לשעה . סטורציה ממוצעת % 96 וערך מינמלי % 84 . לסיכום דום נשימתי חסימתי בינוני- קשה .רופ א.א.ג המליץ על מסכה ואין צורך בהתערבות של ניתוח . הותאם ליCPAP זמני ( הרכבתי אותו 34 שעות במשך שבוע וחצי ) ונמצא לחץ טיפלי שבו לא נצפו הפסקות נשימה ב - 9 ס"מ מים . שאלתי - האם מימצאים שנימצאו לאחר ניסיון במסכה מאשרים שהמסכה יעילה לאורך זמן ויכולה לטפל באופן מוחלט בהפרעה ? בברכה

שלום, בבדקת שינה - הפסקות נשימה בצפיפות - 29.8 לשעה . סטורציה ממוצעת % 96 וערך מינמלי % 84 . לסיכום דום נשימתי חסימתי בינוני- קשה .א.א.גרון המליץ על מסכה ואין צורך בהתערבות של ניתוח . הותאם לך CPAP זמני . המסכה יעילה ואם אתה מסתדר איתה תוכל לעזור לאורך זמן. השאלה אם אתה מסתדר איתה בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה