חנק בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

09/11/2015 | 10:41 | מאת: שמשון

שלום דוקטור אני בן 63 בשבועיים האחרונים יש לי בעיות של רוק סמיך תחושה של יובש בגרון וצורך תמידי לכחכח בגרון. בלילות אני מתעורר בתחושה של חנק ללא יכולת לשאוף או לנשוף אויר למשך של שניות עד דקה,זה קורה פעם או פעמיים בלילה ולעיתים גם במהלך היום. בבדיקה של רופא א.א.ג לא נתגלה שום דבר מיוחד(החדרת מצלמה דרך האף),קיבלתי נקסיום אך לאחר שבוע של נטילת התרופה אין ממש שינוי. יש לציין שאני אינני נוטל אף תרופה אינני מעשן ואינני שותה אלכוהול. יש לי חששות להירדם מפחד שאיחנק,אני צמוד לבקבוק מים שכל הזמן לוגם מעט זה הדבר היחיד שעוזר לי,מה היית ממליץ לי להמשך טיפול/אבחנה? תודה רבה

שלום יש לך בעיות של רוק סמיך ותחושה של יובש בגרון וצורך תמידי לכחכח בגרון. סימנים אלו מרמזים על עודף חומצה. בלילות אתה מתעורר בתחושה של חנק . בבדיקה של רופא א.א.ג לא נתגלה שום דבר מיוחד, קיבלת נקסיום אך לאחר שבוע של נטילת התרופה אין ממש שינוי. כדאי לעבור מעבדת שינה לבדוק את מצב השינה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה