נזלת כרונית וקונכיות מוגדלות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

04/09/2015 | 14:56 | מאת: יגאל

שלום רב, אני סובל מזה שנים מנזלת כרונית ובעבר עברתי ניתוח להקטנת קונכיות, באמצעות גלי רדיו, שלא עזר. אי לכך אני משתמש ספריי פליקסונז שמקל על הסימפטומים. מה האפשרויות העומדות בפני להקטנת הקונכיות ולטיפול בנזלת? בתודה מראש. יגאל

שלום, אתה סובל שנים מנזלת כרונית ובעבר עברת ניתוח להקטנת קונכיות, באמצעות גלי רדיו, שלא עזר. אתה משתמש ספריי פליקסונז שמקל על הסימפטומים. במידה והקונכיות אכן מוגדלות ומפריעות, ניתן להקטין אותם באופן כירורגי וזה עשוי להקל בנשימה ובנזלת. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה