נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/08/2015 | 07:41 | מאת: שחר

שלום פרופסור ברוורמן. אני סובל מנחירות, לאחרונה אף ביצעתי בדיקת שינה, ומצאו הפסקות שינה במהלך הלילה. בתחושתי אני מרגיש לעיתים כי קנה הנשימה שלי נחסם, אילו פתרונות קיימים לפי דעתך ? אני בן 40, 170 ושוקל 70 ק"ג. לא מעשן ולא שותה אלכוהול. תודה, שחר

שלום, אתה סובל מנחירות, בבדיקת שינה מצאו הפסקות שינה במהלך הלילה. אתה מרגיש לעיתים כי קנה הנשימה נחסם. יש כמובן לעבור בדיקת אף אוזן גרון מלאה. בהמשך לשקול גם SLEEP ENDOSCOPY דום נשימה חסימתי יכול להיות מסיבות שונות חלקן אנטומיות. יש אפשרויות טיפול שמרניות , לא כירורגיות ויש אפשרויות כירורגיות. הטיפול תלוי בממצאים. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה