זכויות בגין בדיקה פוליסומנוגרפית

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

14/07/2015 | 18:07 | מאת: יוסי

סיבת הפניה נחירות חזקות עם תחושת מחנק בלילה יקצות מרובות במהלך הלילה קושי להרדם להלן תוצאות בדיקה : משך שינה :7 ש' 39 דק' , חביון ההרדמות:25 דק' , מס' התעוררויות : 11 , יעילות שינה : 89%.צפיפות הפרעות נשימה של 59 אירועים לשעה . נרשמו 250 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מרמה בסיסית של 99% עד למינימום של 73% . אחוז זמן בו ריווי החמצן מתחת ל - 90%- 14% . במשך 37% מהלילה נשמעה נחירה , להלן סיכום המלצות שקיבלתי : הנבק סובל מתסמונת הפסקות נשימה בדרגה קשה האם אני זכאי לזכויות המשך לפני חודש נקבעו לי 41 אחוזי נכות רפואית מצירוף נכויות ואני זכאי לקיצבה בהקשר לנושא של בעיות שינה האם אני זכאי לזכויות נוספות מביטוח לאומי כגון נכות כללית או קיצבה אחרת אני מבקש תשובה יעוץ להמשך טיפול תודה רבה

שלום, אתה סובל מנחירות חזקות עם תחושת מחנק בלילה. צפיפות הפרעות נשימה של 59 אירועים לשעה . נרשמו 250 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מרמה בסיסית של 99% עד למינימום של 73% . הנבק סובל מתסמונת הפסקות נשימה בדרגה קשה . אתה זקוק למסיכת CPAP . נקבעו לך 41 אחוזי נכות רפואית מצירוף נכויות. יש אפשרות לנכות בנכות כללית. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה