בדיקת שינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

19/05/2015 | 21:32 | מאת: פרלה

שלום רב, עשיתי לפני כשבויים בדיקת שינה ביתית : משך השינה: 7 שעות 36 דקות . אובחנו 53 הפסקות נשימה מלאות . מהן 49 חסימתיות, 3 מרכזיות, 1 מעורבות. אובחנו 19 הפסקות נשימה חלקיות . צפיפות הפסקות נשימה 9.5 אירועים לשעה. נרשמו 52 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מרמה בסיסית של % 96 עד למינימום של % 82 , אחוז הזמן בו ריווי החמצן מתחת ל90 אחוז % 0.3 . במשך % 5.5 מהלילה נשמעה נחירה. סיכום והמלצות: הנבדקת סובלת מהפרעת נשימה בשינה בדרגת חומרה קלה. האם במקרה כזה מומלץ על טיפול ? הנחירות מפריעות לבעלי לישון ..איזה טיפול מומלץ?

שלום, בבדיקת השינה - צפיפות הפסקות נשימה 9.5 אירועים לשעה. רמת ריווי החמצן בדם עד למינימום של % 82 . סיכום והמלצות: הנבדקת סובלת מהפרעת נשימה בשינה בדרגת חומרה קלה. מומלץ בדיקת אף אוזן גרון וטיפול להפחתת הנחירה ואם אפשר לשפר גם את השינה. בבדיקת SLEEP ENDOSCOPY ניתן לבדוק ולהחליט איזה טיפול יעיל. ניתן גם לנסות CPAP בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה