אבקש את עזרתך- פרופ' ברוורמן

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

23/02/2015 | 12:25 | מאת: ליאת

פרופ' שלום, אני אישה בת 39 ונוחרת מזה הרבה זמן עברתי מעבדת שינה ולא נצפה דום נשימתי , אני בעלת משקל עודף, מעשנת מעט, אבל בעיקר הייתי אצל רופא אף אוזן וגרון שהסביר כי האף והמחילות מאוד קטנות ומה שניתן לעשות זה לנתח ולהוציא קונכייה אחת , אבל זה עדיין לא יכול לאלץ את המוח לנשום מהאף , מה עושים ???

שלום, את בת 39 ונוחרת מזה זמן . במעבדת שינה לא נצפה דום נשימתי לדבריך. יש לך משקל עודף, מעשנת מעט. רופא אף אוזן וגרון הסביר כי האף והמחילות מאוד קטנות ומה שניתן לעשות זה לנתח ולהוציא קונכייה אחת . בד"כ ניתוח באף לא יפתור את בעית הנחירות , אולי יקל תלוי באנטומיה. לדעתי ראשית יש להפחית משקל. אם ניסית, צריך לבדוק את האנטומיה של החיך והיפופרינקס ולראות מה ניתן לעשות. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה