נחירות בלילה בגיל 18

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/02/2015 | 18:50 | מאת: לירון

שלום שמי לירון ואני בן 18 אני סובל מנחירות כבר במשך 3 חודשים הלכתי לאף אוזן גרון בקופת חולים והפנו אותי לבדיקת שינה ,שאני אמור לקחת מבית חולים אסותא תל אביב מכשיר כזה שעון שאני יושן איתו בלילה בבית ואז אני מחזיר להם אותו בבוקר והם עושים פענוח אני ישמח לדעת ממך פרופסור יצחק ברוומרמן מה זה המכשיר שינה הזא שאני הולך לשיון איתו בלילה מחר !

שלום אתה סובל מנחירות כבר 3 חודשים הפנו אותך לבדיקת שינה , המכשיר הוא בעצם מעבדת שינה ביתית הבודקת את מצב השינה שלך בלילה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה