התרגלות למכשיר CPAP

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

04/12/2014 | 10:50 | מאת: חיים

שלום רב אובחנתי כאחד שסובל מדום נשימה בדרגה חמורה ביותר, השבוע התחלתי נסיון במכשיר CPAP ולצערי אני לא מצליח להתרגל למכשיר, הרגשה של מחנק, תחושת וואקום בתוך הפה (לפי המלצה להשתדל להשאר עם פה סגור), בקיצור סיוט. האם יש למשהו המלצות איך לנסות להתרגל? או האם יש תקווה לטיפול כדי להיפטר מהמכשיר הזה?

שלום, אתה סובל מדום נשימה בדרגה חמורה ביותר, התחלת לנסות מכשיר CPAP ואתה לא מצליח להתרגל למכשיר, עם הרגשה של מחנק, תחושת וואקום בתוך הפה. האפשרויות הבאות הן לבדוק התקן דנטלי ואם לא אז לשקול פעולה כירורגית. זה דורש בדיקת אף אוזן גרון וכן בדיקת SLEEP ENDOSCOPY בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה