דום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

02/12/2014 | 18:20 | מאת: רן

שלום בבדיקת שינה אובחני הפסקת נשימות בשינה לא הסתדרתי עם 3 סוגי CPAP האם המוצר יכול לעזור והאם למי שסובל http://www.ebay.com/itm/Best-Anti-Snoring-Solution-Chin-Strap-Stop-Snore-Apnea-Sleep-TMJ-Jaw-Guard-Quiet-/181533843589?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a4442a085 תודה

שלום, בבדיקת שינה נמצאו אצלך הפסקות נשימה בשינה לא הסתדרת עם 3 סוגי CPAP איני בקי במוצר המתואר, אולם תמיד ניתן לנסות. הדרך הנכונה היא אבחון טוב אצל א א גרון כולל SLEEP ENDOSCOPY בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה