מוצר למניעת נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/11/2014 | 23:35 | מאת: אבי

מחיפוש באינטרנט ראיתי שיש מוצר בשם AveoTSD. האם ידוע לך מה היעילות של המוצר? האם הוא נוח לשימוש והאם יש לו תופעות לוואי. תודה אבי

לגבי המוצר זהו עוד התקן המנסה למשוך את הלשון קדימה כדי שלא תיפול אחורה, כמו ההתקנים הדנטליים. אין לי נסיון איתו. המידע הוא: The aveoTSD is a noninvasive anti-snoring device that suctions gently to the tip of your tongue. When you fall asleep, your muscles relax, and this includes your tongue. When gravity pulls it back toward your throat, your airway is obstructed, and soft tissues vibrate as air is forced through to your lungs. This vibration is what causes the snoring sound. Since aveoTSD holds your tongue while you sleep, it allows your airway to remain free of obstructions.

29/12/2014 | 13:55 | מאת: זמי

הוא מעולה בתנאי שאתה אינך נושם דרך הפה. המכשיר מחזיק את הלשון בואקום כאילו מחוץ לפה אולם הוא יוצר אטימה כך שלא ניתן לנשום דרך הפה למי שהאף סתום. אני החלטתי לקנות ZQUIET מכשיר שאותו יבואן מחזיק אצלו. מבחינתי מעולה. המכשיר מושך מעט את הלסת התחתונה החוצה, תוך 3-4 לילות התרגלתי לישון אתו. אשתי מעידה כי היא ישנה מצוין כי פשוט הפסקתי לנחור.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה