טיפול בנחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

26/12/2009 | 12:49 | מאת: מיכאלה

הי, אני בת 35 ועם בעית נחירות קשות. הבעיה קיימת כבר מעל 10 שניות וכשבדקתי עם רופא אף אוזן גרון לפני כ 10 שנים היא לא נבעה מהפסקת נשימה. גם הייתי במעבדת שינה ולא מצאו כלום. לפי רמת הנחירות אני משערת שזה נובע מהפה. ורציתי לשאול מה ואיך מומלץ לבדוק את זה שוב על מנת להפסיק את הבעיה והאם קיים מענה מיידי זמני עד לפתרון הבעיה. אני מעשנת אבל ללא בעית עודף משקל, וגם כשלא עישנתי הבעיה היתה קיימת. תודה

01/01/2010 | 19:54 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

בעית נחירות קשות עם הפסקות נשימה בשינה כיום מחייבת בדיקת מעבדת שינה עדכנית. מומלץ לבדוק את המערכת של אף אוזן גרון שוב ולבצע כאמור מעבדת שיה. אם קיימת בעיה ישנם מספר הצעות לטיפול תלוי בממצאים. לכן, הצעתי- בדיקת אף אוזן גרון עדכנית ומעבדת שינה לפני החלטה טיפולית בברכה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה