נחירות בלילה עקב שתיה ואכילה של אוכל חם

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

08/09/2014 | 05:09 | מאת: קובי

שמתי לב שכאשר אני שותה תה או אוכל אוכל חם כמו ספגטי, אני נוחר וחזק, אני אפילו שומע את עצמי נוחר שניה אחת לפני שאני נרדם, ואז אני מתעורר, וגם בבוקר אני קם עם כאבי גרון מהנחירות של הלילה. וזה גורם לי לנחירות אפילו מעל לשבוע אני נוחר. אומנם אני משתדל לא לשתות משקאות חמים כמו תה או קפה שחור, ולא לאכול אוכל חם, ואת הספגטי והתפוחי אדמה אני מקרר לפני שאני אוכל, ואני לא סובל מנחירות, אבל רציתי לדעת האם יש פיתרון יותר מוצלח.

שלום, שאתה שותה תה או אוכל מזון חם, אתה נוחר חזק. לא ברור מדוע תה ואוכל חם גורמים לנחירה חזקה. לא ברור אך מעניין. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה