פתרון לנחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

22/06/2014 | 20:10 | מאת: עופר

שלום ,אני אחרי מעבדת שינה עם הפסקת שינה קלות ,אבל נחירות חזקות שאטמים לא עוזרים לבת זוגי חמצן לא מתאים לי ,ניסיתי מייצב לשון יוצא מהפה בלילה כשהוא בפה ,עוזר קצת ,לאחרונה יש בשוק הרבה מוצרים ,כנראה היזמים זיהו את הפוטנציאל שלהם . לא כולם כנראה עוזרים למי יש פתרונות ורעיונות אשמח לעזרה

שלום, יש לך הפסקות שינה קלות ,אבל נחירות חזקות שאטמים לא עוזרים לבת זוגך. אתה לא מסתדר עם מסיכה ומייצב לשון עוזר קצת. אם אין פתרון יעיל, יש לשקול טיפול כירורגי לאחר ביצוע SLEEP ENDOSCOPY בברכה

26/08/2014 | 09:14 | מאת: יחיאל

היתה לי בעיית נחירות, עצירות נשימה, בלגן שלם. יש תרגילים מיוחדים לנשימה בריאה שעוזרים ביותר, תחפש בגוגל ותגיע, אני פחדתי מניתוח, גם קראתי די תגובות של כאלו שהבעיה חזרה, ובגלל זה חיפשתי עד שמצאתי, אצלי זה סידר את הכל, ישן עכשיו בשקט ומבסוט.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה