CPAP לעומת פתרונות אחרים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

15/05/2014 | 10:31 | מאת: יוסי

שלום, מזה מספר שנים שאני משתמש ב CPAP, מדי תקופה אני בודק אם התגלו רעיונות חדשים לטיפול בנחירות ודום נשימה. אשמח לדעת האם יש טיפולים חדשניים יותר, בנוסף, ראיתי משהו חדש שאשמח שתחווה דעתך עליו, מצ"ב לינק https://mysnoring-solution.com/026/?aid=HLW1P&pnr=[MS_ID]&aff=HLW1P-[MS_ID]

שלום, אתה משתמש ב CPAP מספר שנים ומדי תקופה אתה בודק אם ישנם רעיונות חדשים לטיפול בנחירות ודום נשימה. הטיפולים העיקריים החדשים הם בתחום הטיפולים הניתוחיים. בנוסף, ראית משהו חדש : לפי האתר זוהי מעין רתמה המחזיקה את הלסת התחתונה קדימה ומנסה למנוע צניחת לשון. מעניין. צריך לבדוק. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה