זקוק ליעוץ והמלצה מבעלי ניסיון

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

25/02/2014 | 16:29 | מאת: איקה זהר

סובל מדום נשימה 11 פעם בשעה. שנים רבות. ניסיתי בעבר סיפאפ ולא הצלחתי להתרגל (אולי לא ניסיתי מספיק אבל פשוט לא ישנתי כלל) קראתי פירסומים על מייצב הלשון ועל התקן דנטלי. אשמח לקבל בעד ונגד מבעלי ניסיון. ואם ההמלצה היא כן להסתגל לסיפאפ, מה הנכון והנוח ביותר למיטב ידיעתכם.

שלום. יש להתייעץ עם רופא שיניים לגבי התקן דנטלי. הם יכולים לכוון אם זה יעזור. מייצב לשון- אין לי מסיון. אם כל השיטות לא עוזרות ממליץ SLEEP ENDOSCOPY ואפשרות של טיפול כירורגי. צריך בדיקת א א גרון מקיפה לפני. בברכה

12/05/2014 | 12:20 | מאת: איתי

אם יש מידע בקשר לצמיד שמונע נחירות או בקשר למייצב לשון אני אשמח למידע כי אני מתלבט מה לקנות מבניהם תודה מראש.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה