מעלות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

11/11/2009 | 14:14 | מאת: מאיר

שלום ,אני בן 38 גובה 180 ס"מ משקל כ 90 ק"ג ,סובל מנחירות ומהפרעות נשימה ,לאחר מעבדת שינה הרופא שלל אפשרות להתערבות כירוגית ( 18 הפסקות בשעה) ,ולכן המליץ על סד דנטלי לקידום הלסת התחתונה או על סי פאפ ..התקנתי סד דנטלי אך זה לא כל כך נוח במיוחד בחצי השעה הראשונה וגם בזמן הוצאתו אשר מלווה בכאבי שיניים בלחיצה ..שאלתי האם יש חוץ מהסד או הסי פאפ עוד אפשרות לטפל בבעיה?? תודה על היעוץ מאיר

22/11/2009 | 20:21 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום מאיר יש לך דום נשימה בשינה על פי תאורך עם RDI 18 אם CPAP וסד לילה לא מצליחים לעזור יש מקום לבדיקת אף אוזן גרון ובדיקת האף, חיך ובסיס לשון יש לשקול טיפול בCOBLATION לחיך אם תמצא מתאים בברכה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה