נורדאו 76

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

15/02/2014 | 14:53 | מאת: שמעון

יש לי בעיות דום נשימה. העברתי בבית חולים איכילוב ניתוח אף ובדיקת שינה. תוצאות הבדיקה בנוני עד קשה. האם יש אפשרות לעשות ניתוח כי במכשיר הסי פאפ לא מסוגל להשתמש בו. מודה על תשובתך בהקדם

שלום, ניתן לעבור ניתוח אם ישנם מממצאים המראים חסימה מיכנית המערכת הנשימה העליונה. בעזרת בדיקת 'סליפ-אנדוסקופיה' אנדוסקופיה בזמן שינה, מכניסים את החולה למצב שינה ובכך מדמים שינה טבעית, ובמקביל בודקים את המבנה האנטומי שלו: האם יש בעיה במבנה החך, במצב השקדים והלשון? מה מצב הסגירה של החך, הענבל, בסיס הלשון, אזור מיתרי הקול וחלל האף האחורי כשהרקמות 'נופלות' כמו בזמן השינה? לפי הבעיות שצפות, אנו מתאימים לכל חולה את הטיפול המתאים לו. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה