שאלות בענין סיפאפ.

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

17/01/2014 | 20:25 | מאת: אבי

אני בן 70 וסובל מדדום נשימה שמלווה בנחירות חזקות. רכשתי לאחרונה מכשיר סיפאפ מדגם Resned S9 . בעבר היה לי מכשיר אחר.אני שמתמש בנחירונים. שאלותי : האם עקב השימוש במכשיר אמור להיות יובש בפה ? האם אפשר לנשום דרך הפה כשהמכשיר פועל ? עדין מתעורר עייף.האם יש סיבה נוספת ? אגב,המכשיר מראה שהכל תקין.

שלום, אתה סובל מדום נשימה שמלווה בנחירות חזקות. יש לך מכשיר סיפאפ מדגם Resned S9 . האם עקב השימוש במכשיר אמור להיות יובש בפה ? יתכן. האם אפשר לנשום דרך הפה כשהמכשיר פועל ? אמורים לנשום מהפה, אחרת איך נושמים? עדין מתעורר עייף.האם יש סיבה נוספת ? אולי המכשיר לא עוזר. אפשר לעשות מעבדת שינה עם ה CPAP בברכה

17/02/2014 | 20:50 | מאת: אבי

לפיכך ,לפי הבנתי,אני אמור לנשום אך ורק דרך האף.הלא כן ? מה הסיבה ליובש בפה ? האם יתכן ואני נושם גם דרך הפה ? לדעתי עם הנחירונים אמורים לנשום רק דרך האף.האם נכון ?

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה