אף סתום תקופה ממושכת

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

25/12/2013 | 17:24 | מאת: רונית

שלום דוקטור, התקררתי, והייתי מנוזלת ועם כאבי אוזניים וגרון במשך שבוע. בהמלצתה של הרופאהנטלתי אנטיביוטיקה כדי לטפל הן בדלקת הגרון והן בסינוסיטיס. לצערי, האף שלי נותר סתום לגמרי. אני לא חשה טעם וגם לא ריח וקשה לי לדבר. הדבר נמשך כבר כשבוע. מה ניתן לעשות? (ניסיתי אקליפטוס, מכשיר אדים, ונטולין ואינהלציה) תודה רבה!

שלום, זהום במערכת הנשימה העליונה, לעיתים ויראלי, יכול לפגוע בחוש הריח. יתכן ויש גודש באף הגורם להרגשתך. כדאי להבדק אצל א א גרון ולנסות תרסיס סטרואידלי ונוגדי גודש. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה