איך יודעים איזה מכשיר לרכוש או של איזה חברה?

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

26/11/2013 | 16:15 | מאת: ilca

שלום רב, לאחר בדיקה במעבדת שינה הוחלט שאני זקוקה למכשיר CPAP אוטומטי בלחצים גבוהים. בבית החולים נתנו לי מכשיר גרמני שאותו כמובן החזרתי לאחר שבוע. מקופת חולים הפנו ל 3 יבואנים וכל אחד מהם רוצה התחייבות. איך אני יודעת למה להתחייב בשלב כל כך מוקדם לפני שניסיתי את המכשירים? מהו התהליך הנכון שיש לעשות כדי למצוא מכשיר אמין ומתאים?

שלום, לאחר בדיקה במעבדת שינה הוחלט שאת זקוקה למכשיר CPAP אוטומטי בלחצים גבוהים. בבית החולים נתנו לך מכשיר גרמנילשבוע. מקופת חולים הפנו ל 3 יבואנים וכל אחד מהם רוצה התחייבות. ללא נסיון שלך עם כל מכשיר את לא תדעי אם הוא טוב לך ולכן צריך לבקש נסיון עם המכשיר. לא התחייב בלי לנסות. תפני למרפאת השינה ותעלי בפניהם את בהעיה הזו שהיא באחריותם. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה