קשיי התעוררות קשים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/11/2013 | 13:44 | מאת: אדיר

שלום. יש לי בעיה, אני רואה פה באתר הרבה בעיות שקשורות להתעוררות במהלך הלילה וחוסר בשינה טובה ועמוקה, אז אני בדיוק ההפך, אני יכול לספור על כף היד מקרים שבהם קמתי באמצצע הלילה ... זה כמעט ולא קרה לי . הבעיה המרכזית היא שהשינה שלי עמוקה להחריד , אני פשוט לא מתעורר, לא משעון מעורר לא ממערכת קולנוע ביתית שתקועה לי בחדר והשכן אומר לי למה אני שומע מוזיקה ב7 בבוקר... במשך שעתיים!! זה פשוט תוכנה שמפעילה שיר במחשב כי הפלאפון לא העיר אותי אבל גם המערכת החזקה שהשכנים מתעוררים ממנה אני לא מצליח להתעורר ממנה שהיא איתי בחדר... אני הולך לישון בדרך כלל ב 1 וקם ב 7 (תמיד מישהו מעיר אותי) וזו הבעיה אני לא יכול לסמוך על עצמי תמיד צריך לסמוך על מישהו שיעיר אותי ואו שהוא שופך עליי מים או שמנסה להעיר אותי במשך כחצי שעה עד שאני קם.. וכשאני קם אני לא ערני בכלל אני מרגיש כאילו לא ישנתי רק אחרי שעה בערך אני מתחיל להיות ערני... כאילו לוקח לי שעה לצאת מהסטטוס של השינה העמוקה , הייתי במעבדת שינה כל הבדיקות שעורכת המעבדה יצאו תקינות ... נ.ב. לא ראיתי באתר התייחסות לבעיה מהסוג שלי ואני לא בטוח שאותך אני אמור לשאול כך שאם אתה לא מי שאמור לעזור לי תפנה אותי בבקשה למומחה אחר. תודה רבה

שלום, אתה יכול לספור על כף היד מקרים שבהם קמת באמצע הלילה .הבעיה המרכזית היא שהשינה שלך עמוקה מאוד. אתה לא מתעורר, לא משעון מעורר ולא מרעש אחר. אתה תמיד צריך לסמוך על מישהו שיעיר אותך וכשאתה קם אתה לא ערני בכלל ואתה עייף. במעבדת שינה כל הבדיקות שעורכת המעבדה יצאו תקינות .כלומר אין דום נשימה בשינה לדבריך. אני הייתי מפנה את השאלה לרופא שינה ממעבדת השינה כמו פרופ. גיורא פילר בטכניון. מדובר בבעית התעוררות ואני בטוח כי יש לו עצות טובות עבורך. בברכה

11/02/2014 | 10:05 | מאת: ויקטור

היות ולצערי יש לי בעיות שמיעה חמורות אז גלשתי באתרים כמו הלב שנותן או מוכר מכשירים לבעיות שמיעה ויש שם רטט כמו של פלפון מתחת לכרית שרוטט או שתחשוב להכין לבד משהוא שירטיט לך את המיטה כך שרק אתה תתעורר

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה