סטייה במחיצה שמאלה ודום נשימה קל

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

02/10/2013 | 15:44 | מאת: אבי

שלום דוקטור!! עברתי תאונת עבודה קשה והאף נשבר ועבר רדוקציה ולא חזר לקדמותו. ישנה אבחנה של סטיית מחיצה שמאלה ואני נושם רק מצד של נחיר אחד. עברתי מעבדת שינה ומצאו דום נשימתי בצורה קלה ועוד ממצא של משהו עם החמצן. השאלה שלי אם יש קשר בין התאונת עבודה וסטיית המחיצה לדום הנשימתי ואם מגיע לי אחוזי נכות על זה

שלום, שבר אף עם עיוות והפרעה בזרימת אויר עקב כך, דורשת כאמור טיפול. אם השבר נגרם בתאונה בעבודה, יש קשר בין הבעיה לתאונה. לגבי נכות - מחייב בדיקה קלינית שלך והערכה מדוייקת יותר. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה