דום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

08/08/2013 | 22:35 | מאת: אפרים

הריני משתמש במכשיר סיפאפ ברצוני לגשת לועדה מילואים עקב תפקידי כנהג רכב כבד במילואים מאז שהשתמשתי במכשיר זה חיי השתנו מקצה לקצה לטובה רציתי לדעת מה יכולים להחליט לי בועדה האם יורידו לי פרופיל או שאני לא אוכל יותר לעשות מילואים כי אני ממש אוהב לעשות מילואים בתודה מראש

שלום, עם מכשיר CPAP בעית דום הנשימה משתפרת ולכן נראה כי הועדה בצבא תחליט לגבי הפרופיל הרפואי והמשך המילואים- תלוי בממצאים במעבדת השינה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה