נחירות בעקבות תרופות ?!

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

09/05/2013 | 10:04 | מאת: שוקוס

בחודש האחרון התחלתי לנחור בקולות רמים ... יש לציין שלפני כחודש התחלתי - טיפול תרופתי של פרדינזון 40 גרם במינון יורד + כדורי וראפרס לטיפול בכאבי ראש שלי שאלתי היא האם יש קשר בין הדברים ואם לא אז מה הדבר הראשון שאני צריך לעשות ? עוד אציין שאני לא שמן אבל פיתחתי כרס קטנטנה לאחרונה תודה על התשובות

שלום רב בד"כ לא ידוע שתרופות כולל סטרואידים גורמים לנחירות. יש מקום לבדיקה של רופא אף אוזן גרון כדי לבדוק אם יש משהו נוסף ששינה את המצב.אפשר כמובן להפסיק את התרופות ולבדוק מה קורה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה