האם סד לפה מתאים לדום נשימה ?

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

17/04/2013 | 21:51 | מאת: רותי

בני בגיל 37, סובל מנחירות , ודום נשימה בשינה, הוצע לו מכשיר, של סי.פפ, אך הוא לא הצליח לישון, והוא לא רוצה להשתמש, לאחרונה, שמעתימאתר (לילה רגוע) על סד לפה שמתקינים אצל רופא שיניים, וזה עוזר לשינה, ללא נחירות,והפסקת דום נשימה, העלות שלו בסביבות, 4000 ש"ח, שאלתי היא אם, ידוע לכם על התקן זה, ואם הוא יעיל באמת תודה רותי

שלום רב, בנך לא הסתגל למכשיר CPAP. סד לילה שוי לעזור לדום נשימה בתנאי שימצא מתאים ע"י בדיקות רופאי השיניים. צריך להתייעץ עם לילה רגוע ולערוך בדיקה אם סד לילה מתאים לבנך.כאמור הם צריכים לבדוק היטב לפני שהם חושבים שזה יעזור. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה