ניתוח אף פלסטי+רפואי

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

30/01/2013 | 21:58 | מאת: שימי

שלום,בגיל 7 קיבלתי מכה ונוצרה עקמת באף לצד שמאל עשיתי צילום לפני כמה ימים והגיעו תוצאות אשר אומרות,"קיימת סטיית מחיצה קשה לצד ימין" ,.  הomc פתוח וקנכיות האף מעובות יש לציין קונכה בולוזה ימין בקוטר 12 מ"מ בבקשה ד''ר תסבירי לי את המצב של התוצאות ואם ביצעת בעבר ניתוחים כאלו משולבים,ואם התעבות וסטיית המחיצה מורידה את סיכווי ההצלחה של הניתוח הפלסטי ואיך אני יודע אם זה ניתוח קל תודה בבקשה עזרה בהקדם תודה רבה !

שלום שימי, מדבריך נראה שעשו לך CT סינוסים ובצילום יש ממצאים של סטית מחיצת האף, מעבר טוב לסינוסים, קונכיה אמצעית עם אויר בתוכה. במידה ויש סטית מחיצה ועיוות גשר האף אכן מומלץ ניתוח משולב רופאי וקוסמטי אם אתה מעוניין. אני אישית מבצע ניתוחים כאלו. כל אף עם מידת הבעיתיות שלו. סטית מחיצה לא מורידה את סיכויי ההצלחה. בהצלחה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה