דום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

21/12/2012 | 08:41 | מאת: ורד

לאחר שהלכתי למעבדת שינה בעקבות נחירות ,הומלץ לי להשתמש במכשיר סיפ אפ ,אבל אני סובלת גם מאף סתום כל הזמן ,אני לקחתי את המכשיר להתנסות וקשה לי להסתדר איתו בגלל שאני נאלצת לנשום דרך הפה ,השאלה היא אם אני פותחת את הפה תוך כדי שמןש במכשיר האם זה לא פוגם במעבר האויר אילי,בנתיים אני מתעוררת כמה פעמים ומורידה אותו וממשיכה לישון רגיל .תודה מראש על התשובה

שלום ורד את סובלת מאף סתום ולכן תהיה לך בעיה להשתמש במסיכת CPAP. לכן, כדאי לפנות לא א גרון לבדיקת האף וטיפול בו לפני השימוש בCPAP בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה