תחושת מלאות באוזן

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

08/11/2012 | 17:47 | מאת: מושה

שלום פרופסור לפני שבועיים עשיתי בדיקת טינפנומטריה בשני האוזנים שאלותי הם 1.האם בדיקה זו יכולה לגרום להיחלשות עור התוף כאשר יקרע יותר מהר ברעש חזק ? הבדיקה ממש משכה את עור התוף האם הוא חוזר למצבו הרגיל ולא מתוח כלפי מטה או מעלה {שקוע}? 2.בנוסף מרגיש רגישות לקול עד כדי כך כאשר מקריב טלפון לאוזן מרגיש כאבים בעור התוף כאילו רוטט כזה והרטט כזה גורם לכאב. האם יש קשר לבדיקה זו ולממצאים הנ"ל הודה לך אם תתייחס לכול שאלותי ותסיר דאגה מליבי.

שלום משה בדיקת טימפנומטריה לא יכולה על פי ידיעתי, לגרום להיחלשות עור התוף והוא לא ניזוק ברעש חזק. הבדיקה לא אמורה לשנות את עור התוף אם מתבצעת באופן המקובל. אתה מרגיש רגישות לקול , דבר המצריך בדיקת שמיעה. ממליץ להבדק ע"י רופא אף אוזן גרון אשר יוכל גם לבדוק לך את עור התוף. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה