@נחירות ומערכת עיכול

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/11/2012 | 11:58 | מאת: זאב

אני נוחר וכנראה לא ישן טוב. כאשר אני צם משעה 14:00 (רק אוכל) אני נוחר פחות או בכלל לא. אתמול לפני השינה לקחתי כדור אומפרודקס (אותו אני אמור לקחת בבוקר) ולא נחרתי בכלל בלילה. מה זה אומר האם יש בדיקות שכדי לי לעשות ?

שלום זאב, אתה נוחר וכנראה לא ישן טוב. אתמול לפני השינה לקחת כדור אומפרודקס ולא נחרתי בכלל בלילה. יתכן וזה מקרי, יתכן והיתה לך פחות חומציות בקיבה וישנת טוב יותר. בכל מקרה מומלצת בדיקת מומחה אף אוזן גרון ומעבדת שינה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה