נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

15/10/2012 | 23:17 | מאת: מירי

שלום רב, בעלי בן 43, בריא בד"כ, במשקל תקין (79 קג עם גובה 187) נוחר בלילה בעוצמה בלתי סבירה.הנחירות לא אחידות, לפעמים זה ממש נשמע כמו פיצוצים שמבהילים וגורמים לי ולילדים בחדרים הסמוכים להתעורר. הוא לא מרגיש את זה. אני מבקשת עצה- לאן לפנות, איזה טיפול לתת לו? ושאלה באמת- האם יש משהו שבאמת עוזר ומפסיק את זה?

שלום מירי, בעלך במשקל תקין (79 קג עם גובה 187), נוחר בלילה לדבריך בעוצמה בלתי סבירה. הנחירות לא אחידות, לפעמים זה ממש נשמע כמו פיצוצים...הוא לא מרגיש את זה. אני ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון מקיפה וכן מעבדת שינה להעריך אם יש לו דום נשימה חסימתי בשינה. לאחר האבחון ניתן להתאים לו טיפול שכנראה יעזור לו בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה