ניתוח כריתת קונכיות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

07/10/2012 | 02:05 | מאת: שרי

שלום, אני סובלת מאסתמה ומאלרגיות לדברים שונים בניהם אבק, ופרוות. לפני כחודשיים עברתי ניתוח כריתת קונכיות בהרדמה מלאה כאשר יום למחרת הוצאו לי הטמפונים ושחוררתי הביתה. לאחר כשלושה שבועות מביצוע הניתוח, החל לצאת ריח רע מהאף, ולאחר כ4 שבועות יצאו קרישי דם,בניהם מה שנראה כמו תפר. רציתי לדעת האם זה לגיטימי או שעליי לפנות לרופא המנתח ?

שלום, לדבריך לפני כחודשיים עברת ניתוח כריתת קונכיות בהרדמה מלאה כאשר יום למחרת הוצאו לי הטמפונים ושחוררת הביתה. לאחר כשלושה שבועות היהלך ריח רע מהאף, ולאחר כ4 שבועות יצאו קרישי דם. לדעתי , רצוי כי תפני לרופא המנתח לבדיקה ומעקב ואז יוכל לבדוק את האף ואת הבעיות שאת מציינת. בהצלחה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה